Tomat- og peberplanter i improviseret mistbænk

Så fik jeg omplantet tomat- og peberspirer til større potter og opdagede, at jeg kunne lave en mistbænk ud af nogle gamle højbede og et gammelt vindue.

Improviseret mistbænk
Improviseret mistbænk
Improviseret mistbænk
Improviseret mistbænk

Tomatplanterne er blevet lidt ranglede i minidrivhuset, men jeg håber de overlever.

Jeg har et stykke jord lige ved verandaen, hvor jeg gerne vil dyrke violette bønner, der skal sno sig op ad bambusstænger. Der har stået højbede dér, før jeg flyttede ind. I dag gravede jeg det øverst lag igennem og opdagede at jorden er meget leret. Jeg blandede lidt bedre jord i og håber, at det kan gå med bønnerne.

Her vil jeg gerne dyrke violette bønner
Her vil jeg gerne dyrke violette bønner

En kommentar til “Tomat- og peberplanter i improviseret mistbænk”

  1. Vejrudsigten fortæller så, at det i nat bliver ned mellem 2 og 6 grader. Jeg håber, at de klarer den.

    Svar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.