Pindsvin kører i taxi

For nogle år siden var jeg på vej hjem, da jeg på en nærliggende gade så en dame, der gik og passede på, at et pindsvin ikke gik ud på gaden og blev kørt over.

Det var om dagen, og pindsvin vandrer kun rundt om dagen, hvis de er syge. Heldigvis havde jeg for et stykke tid siden hørt om Pindsvinevennerne i Danmark via en artikel om deres daværende formand. Jeg fik hevet min mobiltelefon frem og fandt frem til hendes telefonnummer. Resultatet af den samtale blev det utrolige, at jeg ringede efter en taxi fra Amager-Øbro Taxi, som så kørte pindsvinet ud til formanden. Hun betalte kørslen.

Forinden havde damen, der først opdagede pindsvinet, hentet en papkasse og jeg havde taget pindsvinet op i min jakkes aftagelige hætte, som jeg så lagde ned i papkassen.

Formanden for Pindsvinevennerne sagde til mig, at taxifirmaet var vant til at køre pindsvin ud til hende.

Senere på aftenen ringede hun tilbage til mig og fortalte, hvor godt den nu havde det og satte telefonen ned til den, så jeg kunne høre den spise løs. Min hætte sendte hun til mig i posten.

Pindsvinevennernes hjemmeside

Pindsvinevennernes Facebook-side

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.