Økologiske frø

Endnu en kølig dag. Blev indendørs. Lørdag formiddag og eftermiddag kan måske bruges til at få orden på jordstykket, inden aftentjenesten.

Haven skal dyrkes økologisk. Det indebærer også, at frøene skal være økologiske. Der findes adskillige netbutikker, der sælger økologiske frø, men jeg ville egentlig også gerne finde nogle fysiske butikker. I dag tænkte jeg, at hvis ham her kan gå i Walmart og finde økologiske frø, mon der så ikke også findes nogle danske supermarkeder, der sælger dem? Jeg søgte lidt på nettet og så, at bl.a. Netto tidligere har ført økologiske frø, men også Tiger, og sådan én ligger jo lige her om hjørnet på Amagerbrogade. 3 poser for 10,- jeg snuppede en 12 stykker.

Økologiske frø, købt i Tiger
Økologiske frø, købt i Tiger

Jeg kan så se, hvad jeg i hvert fald kommer til at dyrke: Bredbladet persille, bønne, purløg, hovedsalat, sommergulerod, radise, og basilikum.

Hvidløg planter man bare fra det man køber i butikkerne (måske skulle jeg lede efter noget økologisk). Jeg har også nogle hokkaidogræskarkerner, som jeg skal finde ud af om der er liv i.

Forleden støvede jeg rundt i Lidl og fik tilfældigt øje på, at de havde sådan et minidrivhus til forsåning (hedder det det?) indendørs. 4 stks for en halvtredser. I dem kan jeg nok starte f.eks. salaten.

Minidrivhus fra Lidl
Minidrivhus fra Lidl