Basilikum, salat, hvidløg og græskar

Så kom jeg lidt i gang med minidrivhuset i vindueskarmen forleden. Jeg såede basilikum, salat og kerner fra et hokkaido-græskar, jeg fik sidste år.

Det kan blive til en del græskarplanter
Det kan blive til en del græskarplanter
Det første minidrivhus sat i værk
Det første minidrivhus sat i værk

Her nogle dage efter er basilikummen og salaten (fra Tiger) spiret og den første græskarspire ser også ud til at være på vej. Græskarplanter har det vist med at brede sig, så måske skal jeg bare have 1 eller 2 planter på mit lille stykke.

I Føtex lykkedes det mig at opdrive nogle økologiske hvidløg, sejlet eller fløjet ind fra Argentina og pænt pakket i plast og styrofoam… Dem håber jeg at få sat søndag samtidig med såning af radiser og gulerødder, tror jeg.

I ugens løb var jeg lige ude at kigge til stykket og fjerne noget af det her følfod. Lørdag besøgte jeg mine forældres nyttehave i Lyngby og hjalp til med at lægge kartofler og løg.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.